News Flash:

INCREDIBIL! Profesoara de engleza, santajata cu imagini deocheate. Femeia a fost silita sa faca oral cu un necunoscut, chiar pe strada

14 August 2017
1813 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata
O profesoara de engleza a fost amagita de un infractor dat in urmarire generala ca este agent de publicitate. Ea a fost convinsa sa-i dea imagini cu ea dezbracata sau filmulete in care aparea masturbandu-se. Femeia s-a vazut nevoita sa apeleze la Politie atunci cand cel cu care discuta i-a cerut sa mearga pe strada si sa faca sex oral unui necunoscut, dupa care sa ii ofere dovada video ca a indeplinit „provocarea”.
Santajul sexual la care a fost supusa M.A.F., profesoara de engleza in Satu Mare, a inceput in luna iunie 2016, atunci cand femeia a fost contactata pe Facebook de o persoana necunoscuta, care s-a recomandat ca fiind reprezentant al unei agentii de publicitate. Respectiva persoana, care folosea un nume fictiv, i-a spus profesoarei ca o poate ajuta sa aibe o cariera in televiziune, cerandu-i, tot atunci, si o serie de fotografii cu ea. Femeia, care potrivit documentelor juridice era casatorita la acel moment, a fost contactata ulterior si telefonic, de acelasi barbat, care i-a cerut un alt set de fotografii. Profesoara a trimis atunci mai multe fotografii cu ea in lenjerie intima, continuand sa discute cu escrocul prin intermediul aplicatiei WhatsApp. 
„Ulterior, inculpatul i-a solicitat si filmulete cu tenta sexuala, in care persoana vatamata sa se masturbeze si sa foloseasca si jucarii sexuale, respectiv vibratoare, persoana vatamata trimitand si aceste filmulete. Pe parcursul convorbirilor, inculpatul i-a spus persoanei vatamate ca este plecat din Bucuresti si nu stie de unde sa faca rost de suma de 270 de euro, bani de care are nevoie soferul sau, persoana vatamata oferindu-se sa-l ajute, sens in care i-a trimis acestuia prin Western Union suma de 323 euro”, se arata intr-o motivare a Curtii de Apel Bihor. Provocarea care a facut-o sa mearga la Politie Femeia si-a dat seama ca a fost pacalita pe 15 iulie 2017, atunci cand necunoscutul i-a spus ca va arata clipurile si conversatiile sotului femeii. Escrocul i-a spus victimei ca o va „ierta” daca va fi de acord sa practice sex oral unui necunoscut pe strada si sa ii trimita filmul care sa demonstreze ca a indeplinit cerinta. „Inculpatul i-a cerut in mod repetat acel filmulet, spunand ca in caz contrar va face publice pe pagina de facebook a sotului persoanei vatamate pozele, filmele cu tenta sexuala si conversatiile lor, acesta facand referire si la locul de munca al persoanei vatamate, spunandu-i ca «va vedea ea ce cadru didactic va fi din toamna»”, se mai arata in documentul citat. In urma presiunilor, profesoara a mers la Politie si a formulat plangere impotriva celui care o santaja. Oamenii legii au stabilit ca este vorba de Viorel Vrabie (42 de ani), din Giurgiu, un barbat care era urmarit national avand emise pe numele sau emise doua mandate de inchisoare si un mandat de arestare preventiva. In trecut, Vrabie a mai fost condamnat pentru fapte similare, victimele sale fiind in general femei de varsta a doua, cu studii superioare, pe care le pacalea ca vrea sa initieze cu ele o relatie. 
 Mai multe detalii puteti citi pe Adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)