News Flash:

INCREDIBIL! Pietele agroalimentare din Timisoara nu au autorizatii de functionare

1 Noiembrie 2015
669 Vizualizari | 1 Comentarii
piata

Pieţele agroalimentare din Timişoara îşi desfăşoară activitatea de aproape zece ani fără autorizaţii de funcţionare, iar consilierii locali spun că nici nu sunt înscrise în Cartea Funciară. 
Este vorba despre pieţele agroalimentare din zonele Dacia, Văcărescu-Iosefin, Mehala, Giroc şi Doina, care intră în patrimoniul municipiului.
Cele cinci pieţe au funcţionat sub imperiul faptului că nu vor fi amendate sau închise de primărie, fiind 'ale casei', scrie ziuadevest.ro.
În Referatul înaintat plenului Consiliului Local Timişoara, 'pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare a tuturor pieţelor de pe raza municipiului Timişoara şi suportarea costurilor acestora de către S.C. Pieţe S.A' se arată că se impune ca municipiul Timişoara să procedeze la obţinerea autorizaţiilor de funcţionare a pieţelor, pentru care este necesară întocmirea unor documentaţii cadastrale, urmând să facă demersurile necesare întabulării acestora. Abia după aceea se pot aplica prevederile Legii nr. 51 din 8
martie 2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice.

S-a hotărât întocmirea documentaţiilor în vederea eliberării autorizaţiilor de funcţionare a tuturor pieţelor de pe raza municipiului Timişoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #1113
Cum sa faci bani pe net! Acum s-a lansat un sistem care te invata simplu, pas cu pas, cu extrem de multe detalii, cum sa faci bani pe net. Vrei si tu sa stii cum sa faci bani pe net? E timpul sa lasi la o parte rutina serviciului si sa incepi o viata noua! La noi gasesti tot ceea ce ai nevoie: o echipa dinamica, multa seriozitate si, mai ales, posibilitatea reala si verificata prin care tu sa castigi bani! Cere acum detalii la adresa de email: cmalina10@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031642 (s)