News Flash:

INCREDIBIL! O femeie nu s-a mai spalat pe cap cu sampon de 5 ani! Iata cum arata!

15 Ianuarie 2016
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
spala par
O americanca a renuntat sa mai foloseasca sampon de mai bine de 5 ani.Jaquelyn Baers a luat aceasta decizie speriata fiind de ingredientele considerate periculoase pentru sanatate pe care le contine produsul de ingrijire a podoabei capilare, noteaza gandul.info, care citeaza Huffigton Post.

„Samponul este un cocktail de parabenii, flatatii, substante de origine petroliera, dar si alte substante chimice care ajung in organism si care ne afecteaza sanatatea”, a precizat femeia.

Astfel, Jaquelyn Baers a luat decizia sa renunte la sampoanele din comert si sa le foloseasca pe cele organice, pe care le-a folosit pentru o scurta perioada de timp pentru ca erau prea scumpe pentru bugetul ei. Apoi, a apelat la soda si chiar laotetul cu mere pentru a-si spala parul, dar podoaba capilara arata din ce in ce mai rau, astfel ca in ultimii trei ani nu se mai spala cu nimic altceva decat cu apa pe cap.

„Acum, parul meu este mai stralucitor, creste mai repede si arata minunat”, a spus Jaquelyn Baers. Femeia precizeaza ca la inceput, dupa renuntarea la sampon, parul ei era inestetic, dar in cele din urma acesta si-a revenit.

Galerie Foto

par_nespalat
sampon jaquelyn baers ingrijire soda podoaba capilara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005131 (s)