News Flash:

INCREDIBIL! MOTIVUL REAL pentru care Iohannis a refuza-o pe Sevil Shhaideh

27 Decembrie 2016
1863 Vizualizari | 0 Comentarii
Sevil Shhaideh3
Pe langa faptul ca sotul lui Sevil ShhaidehAkram Shhaideh, a ocupat functii guvernamentale in regimul Assad, si fratii lui au legaturi cu regimul de la Damasc iar acest lucru pare sa fi contat in decizia de respingere propunerii PSD, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate Palatului Cotroceni. Potrivit acestora, avizul serviciilor de informatii ar fi fost “categoric negativ” si a vizat inclusiv activitatea fratilor lui Akram Shhaideh. Potrivit surselor HotNews.ro, presedintele Iohannis le-a comunicat inainte de a iesi public lui Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh motivele respingerii.


Propunerea de prim-ministru a lui Liviu Dragnea poate introduce Romania in mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria, a dezvaluit RiseProject saptamana trecuta. Potrivit sursei citate, Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi. Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriana, transmite mesaje pro-Assad, foloseste simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si critica atat rebelii, cat si liderii arabi si vestici care sustin opozitia siriana.


Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis  a anuntat marti ca nu accepta propunerea facuta de PSD si ALDE ca Sevil Shhaideh sa fie nominalizata ca premier. Iohannis a cerut coalitiei PSD - ALDE sa faca o noua nominalizare. Intr-o declaratie de presa extrem de scurta, Iohannis nu a dat nici un motiv pentru care a respins propunerea, spunand doar ca "am cantarit cu grija argumentele pro si contra".

sevil shhaideh akram shhaideh functii guvernamentale assad regimul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)