News Flash:

INCREDIBIL! Microbuze scolare folosite in scop electoral la Arad? Politia a intrat pe fir

27 Noiembrie 2016
940 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz scolar
 Politistii au facut verificari in urma unei sesizari primite joi seara, potrivit careia in parcarea Salii Polivalente din Arad se afla trei microbuze scolare, care urmeaza sa transporte spre casele lor mai multi participanti la un miting electoral organizat de o formatiune politica aflat in desfasurare la momentul respectiv, a informat vineri, printr-un comunicat de presa, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad, Lorena Radu. 
Conform acesteia, ''in urma verificarilor efectuate la fata locului, nu s-a constatat existenta vreunui incident electoral, motiv pentru care politistii au procedat la extinderea cercetarilor pe raza intregului judet'', fiind depistat un microbuz scolar care transporta persoane adulte. 
In mai putin de doua ore de la sesizarea evenimentului, a informat reprezentanta IPJ Arad, politistii rutieri au depistat in trafic, pe DJ 709, pe raza localitatii Siria, un barbat de 71 de ani, aflat la volanul unui microbuz destinat exclusiv transportului de elevi, care transporta 11 adulti si un minor. 
''Conform prevederilor Legii 334/2006, a fost sesizata Autoritatea Electorala Permanenta, politistii continuand cercetarile impotriva conducatorului auto sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu'', a mentionat Lorena Radu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006884 (s)