News Flash:

INCREDIBIL! Manelele lui Guta au prins foarte bine in Africa de Sud, Noua Zeelanda sau Brazilia!

9 Ianuarie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu guta
Liviu Guta a rezolvat problema celor aflati peste mari si tari si care duceau dorul manelelor ”la purtator”: si-a lansat propria sa aplicatie pentru smartphone-uri, care-i poarta numele. Manelele lui Liviu Guta au ajuns pe intreg mapamondul.
Este primul manelist care se incumeta sa lanseze un astfel de proiect. Sa fie sigur ca si posesorii de telefoane inteligente aud de el, solistul s-a inscris pe lista aplicatiilor AppStore si Android, ducand manelele si videoclipurile sale la doar un click distanta de orice iubitor al genului din intrega lume. Pe viitor, prin aplicatia sa, proiect la care munceste de anul trecut, inovatorul manelist va prezenta doritorilor muzica tot ce iese din propriul sau studio, cantece noi si videoclipuri, ba chiar si momente live de la evenimentele la care este invitat.
In ciuda preocuparilor sale muzicale, Liviu Guta are reputatia de manelistul gadget. Are propriul studio de inregistrari, o echipa de filmare, aparatura video de ultima generatie, ba chiar si o drona profesionala.
”Am abonati nu doar in Europa si Statele Unite, ci si in Africa de Sud, Noua Zeelanda ori Brazilia care urmaresc piesele si videoclipurile mele”, povesteste mandru de acesta noua isprava, si de manelele lui, Liviu Guta, recent premiat de Youtube Romania pentru comunitatea sa online si numarul de subscriberi. sursa: Libertatea.ro

liviu guta guta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006859 (s)