News Flash:

INCREDIBIL! Lavinia Milosovici, umilita de Primarie! Fosta campioana vrea sa renunte la titlul de Cetatean de Onoare al Lugojului

27 Iulie 2015
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
lavinia milodovici
Lavinia Milosovici este tarata de cativa ani prin tribunale de Primaria Lugoj, pentru cateva sute de lei. Scarbita si umilita de felul in care este tratata de edili, fosta mare gimnasta are de gand sa renunte la titlul de "Cetatean de Onoare al Orasului Lugoj". 
Lavinia Milosovici a fost cea mai valoroasa gimnasta a Romaniei in anii '90, avand in palmares 19 medalii olimpice si mondiale. Ulterior, dupa retragerea din activitate, i s-a conferit titlul de Cetatean de Onoare al Orasului Lugoj, dar tot municipalitatea este cea care acum o umileste. Ea a fost data in judecata de Primaria Lugoj pentru cateva sute de lei, datorie pe care nici gimnasta nu stia ca trebuie platita atunci cand aceasta a cumparat un teren in Balta Lata, pe care si-a construit o casa, scrie ziuadevest.ro
Practic, nu suma de 770 de lei este problema Laviniei Milosovici, ci discriminarea la care este supusa. Ea sustine ca nu plateste, pentru ca este sub demnitatea ei sa se lase umilita de cei care ar trebui sa ii fie recunoscatori. "Nu suma este o problema. Asa cum am cumparat terenul respectiv as putea sa achit si restul, doar ca m-am simtit jignita de modul in care am fost tratata. A aparut in ziarele centrale ca sunt falita, ca mi-am pierdut casa, ca nu mai am bani sa-mi platesc darile si alte exagerari de felul asta. Ba m-a sunat fosta mea antrenoare care s-a oferit sa-mi plateasca ea datoria. I-am explicat ca nu se pune problema, pentru ca nu sunt stramtorata financiar si ca am decis sa nu platesc aceasta suma pentru ca este un abuz", a declarat Lavinia Milosovic, pentru cetateanul.ro.
Titlul de Cetatean de Onoare presupune scutirea persoanei care il detine, de taxe si impozite. Terenul concesionat putea fi donat gratuit de catre primarie, sportivei, ca semn de pretuire pentru aportul adus in promovarea numelui orasului Lugoj in intreaga lume.
"Ma gandesc sa iau intr-o zi ziaristii dupa mine si sa ma duc in biroul primarului si sa il anunt ca renunt la titlul de Cetatean de Onoare si sa-i cer sa redenumeasca sala care acum imi poarta numele. Lumea crede ca eu am nu stiu ce beneficiu din toate aceste titluri. Nu e asa, ba dimpotriva eu sunt cea care platesc", a mai spus Lavinia Milosovici.

lavinia milosovici primaria lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008680 (s)