News Flash:

INCREDIBIL! Laura Codruta Kovesi ar trebui sa se ANCHETEZE SINGURA pentru ABUZ IN SERVICIU

28 Iunie 2017
877 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Situatie bizara la DNA. Laura Codruta Kovesi ar trebui sa se ancheteze singura pentru abuz in serviciu. Este vorba despre o plangere formulata de Ingrid Mocanu, care a fost depusa la Parchetul General, dupa aparitia interceptarilor cu sefa DNA.

Procurorii lui Augustin Lazar au decis ca nu este de competenta lor sa ancheteze aceste acuzatii, asa ca au trimis dosarul chiar la DNA. 
Fosta vicepresedinta a ANRP, Ingrid Mocanu, a anuntat in urma cu o saptamana ca depune plangere la Parchetul General, pe numele Laurei Codruta Kovesi.

„Ii fac plangere penala Laurei Codruta Kovesi. Seful DNA instiga sa se faca dosare cu potential. Dosarele cu potential sunt si cele cu prejudicii. S-a stat cu dosarul pana la aceasta intalnire tovaraseasca. Eu mi-am dat seama de atunci. Am si dovezi. Eu nu cred ca nu spune ca e vocea dansei ci ca nu sunt cu mandat. Pe astfel de inregistrari pe dosarul Paltin Sturza s-au facut arestari. In cauza mea a fost facuta o fapta penala. Faptele penale sunt abuz in serviciu pentru folos pentru sine. A depasit acest cadru legal, daca sunt reale inregistrarile. Exista un abuz in serviciu care consta in acest beneficiu de imagine. Dosarul intocmit mie e un abuz in serviciu si instigare la represiune nedreapta. Dosarele DNA sunt facute in scopul sporirii personalitatii unor lideri. Dosarul meu a fost facut chiar in ziua intalnirii tovarasesti”, a declarat Ingrid Mocanu.

ancheteze sefa dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005979 (s)