News Flash:

INCREDIBIL! Iata ce se intampla daca lasi un ou in otet mai mult timp

8 Decembrie 2016
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
ou in otet
Unele dintre lucrurile care nu inceteaza niciodata sa ne surprinda sunt experimentele care apar atat de des pe internet. Unul dintre videoclipurile care au fost urmarite in numar foarte mare si care te va uimi, este cel de mai jos.
Experimentul presupune sa folosesti otet si un ou. Magia consta in faptul ca otetul va face ca toata coaja de ou sa dispara, iar interiorul sa se transforme intr-o bila de consistenta jeleului.
Mai exact, persoana care a realizat videoclipul a luat un ou simplu, fara a-l gati in vreun fel si l-a lasat intr-o cantitate de otet suficienta cat sa il acopere in intregime.
Dupa 48 de ore, se poate observa ca intreaga coaja a oului a disparut, iar interiorul este complet transformat. Se pare ca explcatia consta in faptul ca aciditatea otetului dizolva calciul din care este formata coaja de ou, scriu cei de la Littlethings.com.
Dupa scoaterea oului din otet, resturile depuse se pot curata foarte usor cu apa, iar ceea ce ramane este chiar mai ciudat. Oul devine complet neted si i se poate observa interiorul de culoare portocalie. Este insa nevoie de atentie, pentru ca in momentul in care membrana se rupe, continutul oului se va imprastia peste tot.
Vezi mai jos experimentul:

Galerie Video


internet experimentul otet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004442 (s)