News Flash:

INCREDIBIL! Iata cat castiga ministrul Energiei pe luna dintr-un site

6 Octombrie 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
victor grigorescu
Victor Grigorescu, ministrul Energiei, a declarat ca bunul din inchirierea caruia a obtinut aproape 800.000 de lei este o platforma online. Practic, Vlad Grigorescu a cedat folosirea platformei catre un off-shore, pe perioade de cateva luni, si a primit in schimb aproximativ 80.000 de lei pe luna. Victor Grigorescu, ministrul Energiei, sustine ca bunul mobil pretios pe care nu l-a putut declara pana acum din motive de confidentialitate este un site. L-a inchiriat de doua ori, cateva luni, cu 791.500 de lei, scrie Hotnews.ro. 
"Scurta precizare cu privire la aceste speculatii nefondate cu privire la avere. In primul rand, aceasta tranzactie a fost trecuta in declaratia mea de avere. Aceasta tranzactie a fost inceputa si a fost finalizata cu mult inainte sa ma fi gandit vreodata sa ma ocup de aceasta functie ministeriala. Pentru a inlatura orice speculatie si pentru a pune punct acestor discutii, as dori sa adaug niste precizari. Obiectul tranzactiei mentionate este o platforma online dedicata analizei politicilor europene, in special politicile comerciale comune ale Uniunii Europene, domeniu in care eu sunt specializat. Este un proiect personal la care eu am lucrat inainte sa ocup orice functie de genul asta. Este o realizare proprie. Ceea ce mi-am dorit de la aceasta platforma este sa fie un start-up functional si atractiv. Aceasta platforma electronica a fost inregistrata pe un domeniu de internet monitor eu.com. A fost mai apoi cedata folosinta pentru o perioada limitata de timp catre o companie. 
Mi-am dorit ca acest proiect sa se dezvolte intr-o platforma de anvergura. Acest lucru nu s-a intamplat. La sfarsitul acestei tranzactii, inainte de a ma gandi sa ocup aceasta functie, am obtinut un venit pe care l-am impozitat in Romania. In ceea ce priveste investigatia Agentiei Nationale de Integritate, este cat se poate de normala. Orice functionar public este subiectul unei astfel de verificari, care vizeaza in ansamblu averea. Aceasta investigatie a fost declansata ca urmare a unei solicitari a unei persoane fizice, inteleg. Este o investigatie bine venita si eu cred ca ea va clarifica toate aspectele si vom inchide aceste specualatii

Este o chestiune deja in curs, asa cum ANI a si comunicat. Isi urmeaza cursul firesc. Nu este pentru prima data cand ANI face astfel de investigatii si cred din nou ca este un lucru absolut normal", a spus ministrul Vlad Grigorescu.

La o luna de la numirea ca ministru al Energiei, pe 17 decembrie 2015, Victor Vlad Grigorescu a semnat declaratia de avere de inceput de mandat. Conform acesteia, incasa anual 568.050 lei din "cedarea folosintei bunurilor". In ciuda faptului ca formularul declaratiei de avere cere in mod expres sa fie specificata sursa veniturilor (nume si adresa), Victor Vlad Grigorescu a ignorat acest lucru.

Cu greu si la insistentele presei a dezvaluit ca a primit bani de la un off-shore caruia i-ainchiriat un bun, iar ulterior a precizat ca este vorba de o platforma online, care i-a adus 80.000 de lei pe luna. 

victor grigorescu energiei romania agentiei nationale integritate ani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007335 (s)