News Flash:

INCREDIBIL! Doua femei au talharit un sofer turc de TIR, la Oradea. Cele doua femei au fost retinute

11 Decembrie 2016
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
tiruri vama
Doua femei din Bihor banuite de talharie calificata asupra unui sofer turc au fost retinute de politistii oradeni si arestate de magistrati, a anuntat, vineri, IPJ Bihor. 
Potrivit comunicatului IPJ Bihor, politistii Biroului de Combatere a Infractiunilor contra Persoanei din cadrul Politiei Municipiului Oradea au efectuat continuarea urmaririi penale fata de o femeie de 35 de ani din comuna Cefa si impotriva unei femei de 33 de ani, din municipiul Oradea, banuite de savarsirea infractiunii de talharie calificata. 
Acestea sunt banuite de politistii oradeni ca in seara zilei de 14 iunie a.c., intre orele 21.30 - 23.00, intr-o parcare din comuna Bors (prima localitate de la granita cu Ungaria), ar fi acostat un cetatean turc care parcase acolo autotrenul pe care il conducea si caruia i-ar fi propus sa intretina relatii sexuale contra cost. 
In acest context, victima a consumat impreuna cu cele doua femei cafea, in care femeile, profitand de neatentia soferului, i-au introdus substante narcotice, cauzandu-i o stare de inconstienta si somn profund. Femeile au patruns, astfel, in cabina autotrenului si au sustras in total 1.700 euro, in diferite monede. 
Cele doua au fost retinute miercuri, 7 decembrie, pentru 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, iar joi, 8 decembrie, au fost prezentate la Judecatoria Oradea, cu propunere de arestare preventiva. Magistratii au emis pe numele acestora mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. 
'Politistii Biroului de Combatere a Infractiunilor contra Persoanei din cadrul Politiei Municipiului Oradea continua cercetarile pentru documentarea intregii eventuale activitati infractionale a celor in cauza,' se mentioneaza in comunicat. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007074 (s)