News Flash:

INCREDIBIL! Doi tineri sunt cercetati penal pentru ca si-au reparat drumul din fata casei

21 Martie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
reparat drum
Politia s-a autosesizat si ii cerceteaza penal pentru lucrari neautorizate. Daca vor fi gasiti vinovati risca inchisoare, de la 6 luni la 3 ani, sau amenda penala.
Unul dintre cei doi tineri, Cristian Popescu  sustine ca atunci cand s-a apucat de lucrare nu s-a gandit ca o sa ajunga sa aiba probleme cu legea.
„Am adus caramida sparta si am pus-o pe strada, insa nu crezut c-o sa ajung sa mi se intocmeasca dosar penal. Pentru o fapta buna pot sa ajung in spatele gratiilor, iar logic gandind nu este normal. Pana la urma nu consider ca am incalcat legea. Daca stiam ca o sa am probleme, lasam lucrurile asa cum erau si imi vedeam de treaba mea. Am aflat ca pedeapsa pentru o astfel de fapta este intre 6 luni si 3 ani sau amenda. Am ramas fara cuvinte si nu inteleg cum functioneaza legea in Romania“, spune tanarul pentru Adevarul.
„Politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca mai multe familii din localitatea doljeana Malu Mare pe strada Socului au efectuat lucrari neautorizate depozitand o serie de materiale de constructii (pietris, caramida) fara a avea autorizatie. S-a intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii executarii de lucrari neautorizate in zona drumului public pentru doua familii, dar si pentru Primaria Malu Mare“, a spus Catalin Dochia, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.
Autoritatile din comuna Malu Mare spun ca n-au bani pentru reabilitarea strazilor, iar oamenii n-au gresit atunci cand si-au rezolvat singuri problema.
„Nu cred ca au gresit, ba din contra cred ca au facut un lucru bun. Comuna Malu Mare are 92 de kilometri de drum, iar doar 2 kilometri sunt asfaltati. Oamenii, saracii, au gasit o solutie sa-si puna caramida, iar eu cred ca nu sunt singurii care au facut o astfel de lucrare. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, iar din punctul meu de vedere asa a fost in cazul celor doua familii“, a precizat Ilie Dodocioiu, primarul comunei Malu Mare.
sursa: adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005842 (s)