News Flash:

INCREDIBIL! Darius Valcov primea comisioanele in cimitir!

15 Martie 2015
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Darius Valcov
Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a primit "comisionul" in pungi de plastic, banii fiindu-i dati in transe cuprinse intre 400.000 si un milion de lei, suspecti din dosar afirmand ca au fost situatii in care s-au intalnit cu Valcov chiar si in cimitir.
Informatiile apar in referatul cu propunere de arestare emise pe numele primarului din Slatina, Minel Prina, si al omului de afaceri Lucian Petrut Susala.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) arata, in documentul citat, ca Valcov a primit banii de la omul de afaceri care a obtinut contracte "cu dedicatie", in baza unor licitatii trucate, in sediul SC Tehnologica Radion. Beneficiarul final al acestor contracte era Compania de Apa Olt.
"La momentul efectuarii platilor de catre Compania de Apa Olt, Valcov Darius se prezenta la sediul SC Tehnologica Radion, dupa ce il suna in prealabil pe telefonul mobil aspecte confirmate de angajati. Remiterea sumelor de bani catre Valcov s-a realizat in pungi de plastic in transe cuprinse intre 400.000 si 1.000.000 de lei, provenienta banilor remisi fiind justificata de omul de afaceri ca fiind din vanzarea unor terenuri proprietate personala sau din retrageri in numerar din contul personal", se arata in referatul cu propunere de arestare. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008005 (s)