News Flash:

INCREDIBIL! Cum se masturbau femeile in antichitate

18 August 2015
1951 Vizualizari | 0 Comentarii
mast
Cu mult timp inaintea aparitiei vibratorului asa cum este cunoscut astazi, anticii apelau la fel si fel de metode de autosatisfacere.
Publicatia online bustle.com a realizat o scurta trecere in revista a masturbarii feminine, in care figureaza cele mai ciudate metode de autosatisfacere din antichitate pana la inventarea vibratorului.
Un dildo vechi de peste 30.000 de ani a fost descoperit in Germania. Acesta este una din cele mai vechi jucarii sexuale gasite de cercetatori.
Regina Cleopatra, cunoscuta, printre altele, pentru manifestarile sale sexuale, se masturba cu tartacute in care punea albine vii sau cu serpi. De fapt, unii istorici sustin ca aceasta a murit din cauza muscaturii unei vipere.

Grecii antici credeau ca, pentru ca o femeie sa ramana insarcinata, atat ea cat si barbatul cu care face sex trebuie sa ejaculeze. Femeile care isi doreau copii erau chiar incurajate sa „exerseze” singure, consemneaza adevarul.ro.
Femeile care au trait in Epoca Victoriana nu aveau voie sa se masturbeze, oamenii vremii privind autosatisfacerea drept un pacat, dar erau trimise la medic pentru administrarea unui masaj pelvian, pentru vindecarea isteriei. Aceasta afectiune era considerata o boala psihologica, manifestandu-se prin insomnie, nervozitate, spasme musculare si probleme de respiratie. Pentru rezolvarea bolii de care, in mod misterios, sufereau mai mult femeile instarite, doctorii le masturbau pe paciente pana la inducerea „paroxismului isteric”, cunoscut astazi ca orgasm.

autosatisfacere publicatia online regina cleopatra grecii antici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004561 (s)