News Flash:

INCREDIBIL! Cum arata femeia care nu a mai consumat mancare gatita de 7 ani

15 Octombrie 2015
2513 Vizualizari | 0 Comentarii
mancare pericol
Zilnic citim despre cat de importanta este hrana sanatoasa si multi dintre noi ne gandim sa facem o schimbare in alimentatia noastra. Susan Reynolds nu doar s-a gandit, ci si a realizat acest lucru.

Astfel, femeia de afaceri de 29 de ani nu a mai consumat mancare gatita de sapte ani, ci doar fructe crude, legume crude, nuci si seminte, arata ziare.com, care citeaza Daily Mail.

Datorita schimbarii respective, tanara are chipul unei adolescente de 16 ani. De cand a luat-o pe acest drum, Susan Reynolds mananca zeci de portii de fructe sau legume in fiecare zi si a realizat si o serie de retete de supe reci.

Inainte de a deveni o fana a cruditatilor, tanara adora fast food-ul. Totul s-a schimbat cand a inceput sa o intereseze yoga si dupa o excursie de sase luni in India.

Cum arata dieta dintr-o zi obisnuita a lui Susan Reynolds: cand se trezeste bea apa cu lamaie, apoi face doua ore de yoga, dupa care consuma un litru de suc facut din salata verde, spanac si alte ierburi. La pranz ia o gustare care include smochine, mango, fructe de padure sau polen de albine. Seara se incheie cu o salata mare sau o supa rece din legume. 

 

Galerie Foto

Susan_Reynolds
hrana sanatoasa alimentatia susan reynolds mancare gatita fructe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)