News Flash:

INCREDIBIL! Compania Ryanair pune invanzare bilete de avion la pretul de 5 euro. Vezi spre ce destinatii

4 Februarie 2016
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryanair
Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, are in aceasta perioada la vanzare bilete din Bucuresti catre destinatiile din Europa la preturi incepand de la 4,99 euro/segment, conform datelor afisate pe site-ul companiei.
Astfel, un bilet dus catre Milano sau Bologna costa 4,99 euro, unul catre Bruxelles costa de la 7,99 euro, in timp o calatorie catre Roma are un pret de 9,99 euro. Ofertele sunt valabile pentru luna februarie.
Pe de alta parte, pentru luna martie compania aeriana a scos la vanzare bilete catre Atena de la 19,99 euro/segment, spre Madrid (de la 24,99 euro), Londra (de la 28,99 euro) si Dublin (de la 31,99 euro).
Promotia Ryanair face parte dintr-o campanie mai extinsa, in care sunt include destinatii si din alte tari. De exemplu, compania a pus in vanzare bilete cu plecare de pe unele aeroporturi din Polonia cu un pret de 0,99 euro/segment. 
In prezent, Ryanair opereaza zboruri din Bucuresti spre Bologna, Milano, Roma, Madrid, Bruxelles, Londra si Dublin.
Din noiembrie, compania aeriana va lansa zboruri si de pe aeroportul din Timisoara catre Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Frankfurt, Londra si Milano.
In plus, Ryanair va opera si zboruri pe ruta Bucuresti – Timisoara si retur.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004808 (s)