News Flash:

INCREDIBIL! Ce se intampla cu pielea ta daca te ungi cu suc de castravete!

23 Noiembrie 2014
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
Iata mai jos cateva beneficii pentru piele cu suc de castravete

Pentru tenul uscat

Masca cu castravete si iaurt hidrateaza pielea uscata. Pune intr-un vas 100 ml suc de castravete si 100 ml de iaurt natural. Omogenizeaza ingredientele si aplica masca pe ten. Las-o sa actioneze 15 minute, dupa care clateste cu apa din abundenta. Poti folosi masca si in cazul arsurilor solare si pentru a preveni aparitia punctelor negre.

Te scapa de cearcane

Pentru a scapa de pungile de sub ochi apeleaza la aceste legume. Tai un catravete felii, asaza-le pe ochii inchisi si relaxeaza-te 15 minute. Castravetele ajuta la reducerea retentiei de apa si la dezumflarea ochilor.

Demachiant natural

Sucul de castravete ajuta la imbunatatirea aspectului tenului, curatand pielea de impuritati. Blenduieste cativa castraveti si pastreaza sucul. Aplica solutia pe toata fata si pe gat, iar dupa 30 de minute clateste bine cu apa rece. Sucul ajuta si la curatarea porilor.

Pentru o piele stralucitoare

Castravetele este un ingredient excelent pentru un ten frumos. Amesteca 50 ml de suc de castravete cu zeama de la o lamaie. Omogenizeaza ingredientele si aplica amestecul pe toata fata si pe gat. Evita zona ochilor si buzele. Spala-te pe fata cu apa rece dupa 15 minute. Apeleaza la aceasta solutie, o data pe saptamana. 
Sanatate.bzi.ro 

demachiant natural
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007401 (s)