News Flash:

INCREDIBIL! Ce se intampla cu Centura de Sud a Timisoarei!

14 Decembrie 2015
2919 Vizualizari | 0 Comentarii
Centura de Sud a Timisoarei 2
Noul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a evitat sa vorbeasca clar despre situatia Centurii de Sud a Timisoarei. Noua centura ar urma sa lege actualul tronson din centura care asigura conexiunea intre Calea Aradului si Calea Lugojului, ar urma apoi sa continue pe langa comunele Mosnita Noua si Giroc si sa ajunga in zona Caii Sagului pe Calea Sagului.
Centura de Sud este foarte importanta pentru Timisoara, intrucat reprezinta cea mai importanta calea de iesire spre Serbia, spre Vama Moravita.
'In Comisia de transporturi, in care se discuta si se aproba bugetul, miza vor fi centurile din toata tara (...). Nu-mi place sa promit foarte multe lucruri, dar vom merge pe aceleasi principii pe care am mers si la Masterplan, si pe care le continuam. Sunt practic niste principii stiintifice-tehnice, in care se face o ierarhizare. Timisoara n-are cum sa cada foarte la sfarsitul listei in aceasta ierarhizare, pentru ca este unul dintre primele orase ale Romaniei si a si dovedit ca poate sa atraga investitii. Deci, fara sa va fac nicio promisiune, sper ca m-ati inteles', a afirmat ministrul Transporturilor, joi, in timpul vizitei de la Timisoara, scrie ziuadevest.ro.
Centura de Sud a Timisoarei va avea 20 de kilometri, iar realizarea ei va costa 103 milioane de euro.

dan costescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004842 (s)