News Flash:

INCREDIBIL! Ce salarii au Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru

10 Iulie 2015
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
dan negru
Salariile vedetelor de top din Romania au fost mereu un subiect extrem de comentat de presa mondena autohtona. Iar  secretul a fost dezvaluit! Cat castiga Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru anual?
Dan Negru a dezvaluit pe contul sau de Facebook cat castiga Andreea Esca, Mihaela Radulescu si Pavel Bartos, facand o comparatie cu un realizator TV din Grecia.
Potrivit vedetei Antena 1, Grigoris Arnaoutoglou, un realizator TV din Grecia, castiga annual 1.2 miliaone de dolari, adica 1.08 milioane de euro. Dan Negru sustine ca aceasta suma este egala cu leafa anuala insumata a patru vedete de calibru din Romania: Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si el insusi.
"Grigoris Arnaoutoglou e Negru in Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, am impartit aceleasi formate si adeseori impartim aceleasi gesturi la tv sau aceleasi ticuri, inerente acelorasi showuri.El nascut in ’72, eu in ’71. Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor…Si totusi, ne desparte ceva. Leafa! Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual. Adica, cat Negru, Bartos, Esca si Raduleasca laolata! Iaca criza greceasca in breasla mea!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

dan negru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006216 (s)