News Flash:

INCREDIBIL! Ce numar de înmatriculare si-a pus CRISTIAN POMOHACI la masina! Enoriasii au crezut ca nu vad bine, iar conducerea BOR s-a infuriat la culme cand a vazut

27 Iunie 2017
2668 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci

Cristian Pomohaci e familiarizat cu încălcarea regulilor şi avem şi dovada! Controversatul preot şi-a modificat numerele de înmatriculare ale bolidului de mii de euro, ignorând autorităţile. Numărul înscris este o sfidare a legilor bisericeşti.


Cristian Pomohaci a intrat din nou în vizorul presei, după ce în mediul online a apărut o înregistrare în care el ar face propuneri indecende unui minor. În urma scandalului, au apărut informaţii care mai de care mai controversate, care arată că preotul era familiarizat cu încălcarea legilor, fie ele impuse de autorităţi sau de Biserică.

 

Controversatul părinte nu a ţinut cont de autorităţi şi şi-a modificat numărul de înmatriculare al maşinii, astfel încât să fie scris ”IISUS”.

Gestul preotului-cântăreţ a fost rapid taxat de către „colegii de breaslă”, preotul Vasile Rus din comuna bistriţeană Nepos criticând atât cariera muzicală, cât şi autoturismul de aproape 10.000 de euro cu care se afişează Pomohaci.


„Ce s-ar întâmpla dacă „profetul din Rebrişoara” (n.r. preotul Cristian Pomohaci) ar îmbrăţişa viaţa monahală şi ar căuta desăvârşirea şi ar depune cele 3 voturi: ascultarea, fecioria şi sărăcia şi nu ar mai ieşi în viaţa socială să se laude cu automobilele proprietate personală? Eu unul cred că ar face un mare bine Bisericii Ortodoxe şi aşa criticată destul de aspru în zilele noastre pentru materializarea ei”, a postat pe pagina sa de Facebook preotul Vasile Rus, potrivit adevărul.ro.


cristian pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005004 (s)