News Flash:

INCREDIBIL! Ce i s-a intamplat unui timisorean intr-un service auto este SOCANT!

3 Septembrie 2015
2695 Vizualizari | 0 Comentarii
service auto
Ghinion teribil pentru un tanar timisorean, in noaptea de luni spre marti. El a ramas fara masina proaspat cumparata, dupa ce service-ul la care o dusese la reparat a fost calcat de hoti.
„Am cumparat masina din strainatate in urma cu cateva zile. Este un Volkswagen Jetta din 2006. Am dus-o la reparat la service-ul unui prieten. Numai ce deschisese atelierul”, povesteste Mihai Manuel Valentin, proprietarul autoturismului.
Masina a ramas peste noapte in service, iar dimineata patronul atelierului a ramas masca in momentul in care a ajuns la serviciu. Autoturismul disparuse, iar atelierul era tot ravasit.
In cursul noptii fusese calcat de hoti, care au furat toate sculele ce le-au picat la mana, dar si masina lasata la reparat, scrie tion.ro.
„A chemat prietenul meu politia imediat. Ne-am dat seama ulterior ca hotii nu aveau de gand initial sa fure masina. Si asta pentru ca au scos roata de rezerva din portbagaj si s-au pregatit sa o ia. Probabil ca apoi au gasit cheile in vestiar si au luat si masina”, mai povesteste proprietarul autoturismului.
Furtul s-a petrecut in zona parcului industrial din Sacalaz, in noaptea de luni spre marti. Autoturismul este Volkswagen Jetta, model 2006, de culoare albastru metalizat. Masina are montate placute de inmatriculare cu numerele 27-SG-XT, de Olanda. Service-ul nu avea montate camere de supraveghere, sistemul ar fi urmat sa fie instalat abia peste cateva zile.
Toti cei care pot oferi informatii legate de disparitia masinii sunt rugati sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie sau sa ne scrie pe adresa redactie•tion.ro.

volkswagen jetta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006453 (s)