News Flash:

INCREDIBIL! Ce a postat pe Facebook presupusul amant al MARIEI CONSTANTIN, dupa ce MARCEL TOADER l-a acuzat ca s-a iubit cu sotia lui

9 Septembrie 2017
2806 Vizualizari | 0 Comentarii
amant maria
Marcel Toader a declansat un adevarat scandal, dupa ce a anuntat ca divorteaza de sotia lui, Maria Constantin. Barbatul o acuza ca l-ar fi inselat in nenumarate randuri, cu mai multi barbati, unul dintre ei fiind Catalin Tutilescu, care, la randul lui este casatorit si are o fetita.

Dupa ce i-au fost aduse acuze grave, Catalin Tutilescu a distribuit pe pagina sa de Facebook o melodie de-a sotiei sale, pe care a lansat-o de curand, “Iarta-ma, Doamne, iarta-ma“, iar mesajul este unul incredibil:"Ma regasesc in toate cantecele sotiei mele".


Emilia Dorobantu, sotia presupusului amant al Mariei Constantin, e considerata vocea de aur a Olteniei si urmasa a Mariei Lataretu. Interpreta de muzica populara este castigatoarea mai multor premii, fiind si absolventa a Universitatii Nationale de Muzica, sectia Canto Clasic, Bucuresti. La numai 17 ani, Emilia Dorobantu reusea sa ridice publicul in picioare la toate concursurile si festivalurile nationale, dar si la reprezentatiile internationale.

marcel toader scandal maria constantin catalin tutilescu casatorit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006801 (s)