News Flash:

INCREDIBIL! Cat de rau este sa fii sofer de primar in Timisoara! Suma fabuloasa pe care o incaseaza soferul lui Nicolae Robu

15 Februarie 2018
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3

Vasile Paraschiv, soferul mostenit de primarul Timisoarei Nicolae Robu de la predecesorul sau, Gheorghe Ciuhandu, castiga in urma majorarilor de salarii din administratie un salariu net de 6.500 de lei, echivalentul unui IT-ist cu experienta de 3-4 ani in domeniu. Acest lucru este posibil pentru ca Vasile Paraschiv este incadrat ca sef de serviciu la Politia Locala, fiind doar detasat la primarie.

In repetate randuri, primarul Timisoarei Nicolae Robu s-a plans de „greaua mostenire” lasata de predecesorul sau, Gheorghe Ciuhandu. Robu nu poate vorbi, insa de greaua mostenire cand vine vorba de oamenii mosteniti de la Ciuhandu, un exemplu in acest sens fiind soferul sau, Vasile Paraschiv, pe care Nicolae Robu il apreciaza foarte mult pentru dedicarea sa.   Recent, jurnalistii opiniatimisoarei.ro au dezvaluit valoarea bruta a unor salarii din Primaria Timisoara, inclusiv al lui Vasile Parachiv. Potrivit sursei citate, soferul lui Nicolae Robu are un salariu brut de aproape 9.384 de lei de lei, in timp ce primarul are un venit brut de 16.313 lei. Asta inseamna aproaximativ 6.500 de lei net pentru Vasile Paraschiv si aproximativ 11.000 de lei net pentru Nicolae Robu, care mai castiga aproximativ 14.000 de lei lunar si din postura de profesor universitar al Politehnica. Primarul Nicolae Robu a reactionat in urma articolului din opiniatimisoarei.ro. Dupa ce l-a numit „neispravit” pe jurnalistul care a publicat cifrele, sustinand ca „o abordare profesionala, ar fi aratat ca salariile in Primaria Timisoara sunt printre cele moderate, intre primariile comparabile si chiar mici in comparatie cu ale altor structuri de administratie publica locala, cum ar fi Consiliul Judetean Timis”, Nicolae Robu a mai aratat ca soferul sau castiga, in mana, 6.500 de lei lunar. „Nu putin, desigur, se poate spune chiar mult, pana recent atata fiind salariul meu, ba chiar mai mic. Ce nu spun «jurnalistii» este ca dl. Paraschiv - asa il cheama - nu castiga acest salariu ca sofer, ci ca sef de serviciu in Politia Locala, pentru ca eu, in loc sa platesc distinct un sofer, in situatia in care timpul cat un sofer este efectiv la volan, pe zi, este redus, folosesc drept sofer un sef de serviciu. Acest om lucreaza alaturi de mine 12-14 ore pe zi, foarte frecvent inclusiv sambata. Evident, eu as avea dreptul, la cat e durata zilei mele de lucru –o durata ilegala, iata, eu ma autodenunt ca incalc codul muncii, muncind 12-14 ore pe zi, lucru pentru care PSD Timis a si cerut ITM –imi reamintesc si sunt convins ca si dv. va reamintiti, cu placere-, sa ma santioneze, sa vedeti pana unde se poate merge in Romania!-, as avea dreptul, reiau ideea, sa angajez un sef de serviciu si doi soferi. Dar, fac economii, folosind drept sofer un sef serviciu, care lucreaza zilnic, pro bono, o multime de ore suplimentare. Fanatic al muncii, alaturi de mine, deci, de hulit si el, alaturi de mine!”, a scris Nicolae Robu pe contul sau personal de Facebook.
 


primarul gheorghe ciuhandu nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005295 (s)