News Flash:

INCREDIBIL! Ambele aparate tomograf ale Spitalului Judetean Timisoara sunt defecte!

28 Mai 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
tomograf
Cele doua aparate tomograf ale Spitalului Judetean din Timisoara s-au defectat. Pacientii care au nevoie de investigatii in aceasta perioada sunt trimisi la o clinica privata, cu care Spitalul Judetean Timisoara a incheiat un contract pe o saptamana, timp in care cel putin unul dintre cele doua aparate de investigatii va fi reparat. Investigatiile se fac gratuit.
Zilele trecute s-au stricat ambele aparate tomograf pe care le detine Spitalul Judetean din Timisoara. Conducerea spitalului a trimis cerere de oferte catre toate unitatile care detin aparate tomograf, pentru ca pacientii sa nu ramana fara investigatii. Oferta cea mai buna a fost a celor de la Neuromed, unde isi pot face pacientii investigatii, bineinteles gratuit. Spitalul Judetean Timisoara asigura si transport pentru pacientii internati, scrie tion.ro.
“Din pacate s-au chinuit pana seara incercand sa remedieze unul dintre aparate. Acum lansam comanda pentru piesa, speram ca pana in weekend sa fie gata reparatia la un aparat. Ca pacientii din spitalul judetean sa nu ramana fara investigatii tomograf, ieri am emis cereri de oferte catre toate firmele care fac aceste investigatii si acum facem contract cu Neuromed pe o saptamana pentru ceea ce inseamna urgenta in judetean, astfel incat pacientii sa nu plateasca. Tomografia computerizata pentru toti pacientii care se prezinta in urgenta sau sunt internati si necesita o astfel de investigatie, la indicatia medicului curant, a sefului de sectie si a sefului de garda, aceasta se va efectua, pana cand se repara aparatul, la Neuromed. Noi asiguram si transport. Asa cum ajung cu targa la spital, asa o sa ajunga si la Neuromed. A fost cea mai rapida si cea mai buna oferta”, spune managerul Spitalului Judetean din Timisoara Marius Craina.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007366 (s)