News Flash:

INCREDIBIL! A vrut sa faca un gratar si a dat foc la padure!

15 August 2015
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
foc la padure
Doua femei din comuna hunedoreana Ghelari au generat un incendiu care a cuprins opt hectare de teren, dupa ce au incercat sa-si pregateasca un gratar pe o pasune din apropierea localitatii, iar focul, scapat de sub control, s-a extins cu repeziciune pana in liziera padurii. 
In momentul in care femeile au observat faptul ca incendiul ia proportii, acestea au fugit de la fata locului, fara sa mai sesizeze autoritatile. Ulterior, cetatenii au anuntat incidentul la politie, care a inceput cercetarile in acest caz. 
"Politistii au efectuat cercetari cu privire la cauzele producerii incendiului si au stabilit ca doua femei din localitatea Ghelari, in varsta de 39 si, respectiv, 45 de ani, insotite de doi minori, in varsta de 10 si, respectiv, 13 ani, s-au deplasat pe o pasune din apropierea strazii Muncii si au facut foc pentru prepararea unui gratar. Din cauza neatentiei, focul s-a extins pe pasune, iar ulterior, in liziera padurii", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Proportiile incendiului au fost limitate datorita interventiei rapide a autoritatilor locale, care au folosit o masina de stingere a focului pe care o detin in parcul auto, dar si pompierilor militari care au deplasat la fata locului o autospeciala. In acest fel au fost salvate mai multe anexe gospodaresti si locuinte aflate la marginea comunei, pe directia de propagare a flacarilor. 
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala. Politistii atrag atentia cetatenilor cu privire la riscul producerii unor incendii de vegetatie, pe fondul secetei prelungite. AGERPRES

gratar liziera padurii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006704 (s)