News Flash:

INCIDENT TRAGIC! O masina a politiei a ucis un barbat cazut pe strada

19 Ianuarie 2017
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Un barbat cazut pe DN 17, care leaga Bistrita de Suceava, a fost lovit, joi, in localitatea Tiha Bargaului, de o masina a Politiei aflata in timpul serviciului de patrulare, pronosticul medicilor fiind rezervat in cazul victimei, deoarece a suferit mai multe traumatisme. Update: Barbatul a decedat la spital.
Update 10.32 Barbatul cazut pe DN 17 si lovit, in localitatea Tiha Bargaului, de o masina a Politiei aflata in timpul serviciului de patrulare, a murit la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Bistrita, dr. Mihaiela Mastan, a declarat ca barbatul accidentat la Tiha Bargaului a murit la putin timp dupa ce a ajuns la spital, din cauza numeroaselor rani suferite.
Politistii au reusit sa il identifice pe barbat, acesta fiind din Tiha Bargaului.
patrula prin comuna.
Accidentul s-a petrecut pe DN 17, care leaga Bistrita de Suceava, in localitatea Tiha Bargaului.
Barbatul accidentat se afla intins pe carosabil, imbracat in haine inchise la culoare, descult si fara niciun act de identitate asupra sa, nefiind observat nici de politistul aflat la volanul masinii, nici de colegul sau aflat in dreapta.
“Un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean, aflat in timpul serviciului de patrulare, a accidentat un barbat care se afla cazut pe partea carosabila a DN 17. Accidentatul urmeaza a fi idetificat, acesta fiind transportat de echipajele medicale la Spitalul de Urgenta Bistrita”, a declarant presei ag.princ Crina Sirb, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud.
Barbatul accidentat a fost preluat in stare foarte grava de echipajele medicale.
"La locul solicitarii am gasit un pacient de 50-60 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu traumatism toraco-abdominal, cu o fractura deschisa la glezna dreapta, care a intrat in scurt timp in stop cardio-respirator, fiind resuscitat cu succes, intubat, ventilat mecanic. A fost preluat si transportat la UPU pentru investigatii suplimentare, cu pronostic rezervat”, a declarat medicul de garda al SMURD Bistrita, dr. Gheorge Muhti.
Agentul de politie care se afla la volanul masinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Politistii bistriteni au inceput o ancheta si incearca sa il identifice pe barbatul accidentat de masina Politie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)