News Flash:

INCIDENT SOCANT! Un detinut a atacat la proces presedintele completului de judecata, cu un ciob de sticla!

11 Mai 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Un detinut a incercat, miercuri, sa agreseze presedintele completului de judecata, cu un ciob de sticla, in timpul unei sedinte la Judecatoria Aiud, iar apoi s-a taiat, fiind transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Curtii de Apel Alba Iulia, miercuri, in timp ce cativa detinuti erau condusi afara dupa o sedinta de judecata de la Judecatoria Aiud, unul dintre detinuti l-a atacat pe presedintele completului de judecata cu un ciob de sticla.
”Astazi (miercuri - n.r.), la Judecatoria Aiud, in timpul desfasurarii sedintei de judecata in cadrul careia se judecau cauze penale, a avut loc un incident violent provocat de o persoana aflata in stare de detinere. In concret, aceasta persoana a incercat sa agreseze presedintele completului de judecata, in timp ce se desfasura operatiunea de conducere a detinutilor in afara salii de judecata, cu un obiect taietor/intepator (ciob de sticla)”, arata Curtea de Apel Alba Iulia.
Dupa incercarea nereusita, detinutul s-a autoagresat cu ciobul de sticla, provocandu-si leziuni, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital.
Detinutul respectiv a avut, miercuri, termen de judecata pentru intreruperea pedepsiei.
In acesta cauza cercetarile continua.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)