News Flash:

INCIDENT SOCANT! Un biciclist a fost ranit dupa ce a intrat cu capul in luneta unei masini

14 Iunie 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclist in masina
Incident in trafic, marti dimineata, langa Liceul Grigore Moisil din Timisoara. Un tanar de 22 ani a fost ranit, dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un autoturism al carui sofer a franat brusc in fata sa.
Incidentul, spun politistii, s-a produs dupa ce o soferita a oprit brusc pentru a ocupa un loc de parcare liber. Conducatorul auto aflat in spatele ei a franat si el pentru a evita impactul, insa biciclistul care circula in spatele sau, un tanar de 22 ani, nu a mai putut opri la timp. Baiatul a trecut pur si simplu cu capul prin luneta autoturismului si a cazut la pamant. La scurt timp, la fata locului a fost trimis un echipaj de ambulanta pentru a-i acorda primul ajutor ranitului care insa a refuzat sa fie transportat la spital, scrie tion.ro.
„Politistii de la Rutiera s-au deplasat si ei in zona pentru a face verificari. Un tanar de 22 de ani se deplasa cu o bicicleta pe strada Dr. George Dragomir (inspre P-ta Balcescu), iar la un moment dat nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa, intrand in coliziune cu acesta. Biciclistul a fost sanctionat contraventional pentru nepastrarea distantei regulamentare in mers”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006055 (s)