News Flash:

INCIDENT aviatic la Sibiu. O cursa aeriana s-a intors de urgenta pe aeroport, la o jumatate de ora de la decolare. Zborul, anulat

18 Mai 2018
928 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air

O cursa aeriana Sibiu – Dortmund a fost anulata, dupa ce avionul, care a decolat vineri, la ora 07.15 a lovit o pasare, pasagerii fiind debarcati. Reprezentantii Aeroportului din Sibiu au declarat ca vor fi stabilite solutii pentru pasageri, in functie de posibilitatile operatorului.
Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Sibiu (AIS), zborul Sibiu – Dortmund, operat de Wizz Air, s-a intors dupa circa o jumatate de ora, pentru ca a lovit o pasare.

„Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul International Sibiu astazi (vineri – n.r.), la ora 07.15 ora locala, insa la scurt timp dupa decolare aeronava a lovit o pasare, motiv pentru care pilotul, in baza procedurilor si a competentelor sale, a decis sa se intoarca pe aeroportul din Sibiu. Aeronava s-a reintors in siguranta pe aeroportul sibian si a aterizat la ora locala 07.50”, spun reprezentantii AIS.

Potrivit sursei citate, pasagerii au fost debarcati, iar zborul anulat, urmand sa fie stabilite solutiile optime pentru rerutarea pasagerilor, in functie de posibilitatile operatorului aerian si de preferinte.


pasagerii debarcati aeroportului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006390 (s)