News Flash:

Inchisoare cu suspendare pentru Gruia Stoica

24 Februarie 2016
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
gruia stoica
Omul de afaceri Gruia Stoica, care controleaza GFR SA, membra a grupului Grampet, a fost condamnat, marti, la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce primise in prima instanta 4 ani de inchisoare cu executare.

Decizia de marti a instantei supreme este definitiva.

Pronuntarea a fost amanata la termenul din 9 februarie pentru data de 23 februarie.

In martie 2015, omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani deinchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi pentru cumparare de influenta, in acelasi dosar avocatul Doru Bostina primind o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta, sentinta Curtii de Apel Ploiesti nefiind definitiva.

Potrivit rechizitoriului, la data de 22 ianuarie 2014, Gruia Stoica, persoana care controleaza GFR SA, membra a grupului Grampet, i-a promis avocatului Doru Bostina ca-i va da suma de 3 milioane euro pentru ca acesta sa isi exercite influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra directorului general al CFR Marfa, pentru a-l determina sa isi incalce atributiile de serviciu si sa-i comunice pretul oferit de societatea pe care o conduce, la o licitatie.

Acest demers avea ca scop adjudecarea de catre Gruia Stoica a contractului ce facea obiectul licitatiei, respectiv transport carbune de la nivelul Complexului Energetic Oltenia.


definitiva pronuntarea gruia stoica condamnat inchisoare doru bostina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)