News Flash:

Incendiul de pe platforma industriala Orastie a fost lichidat dupa 17 ore

16 Aprilie 2014
758 Vizualizari | 0 Comentarii
Incendiul de pe platforma industrială a municipiului Orăştie a fost lichidat marţi după-amiază, după 17 ore în care 50 de pompieri militari au intervenit la faţa locului cu zece maşini speciale, aduse de la mai multe detaşamente ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Incendiul care a izbucnit luni seara, din motive necunoscute deocamdată, a afectat trei hale industriale şi a distrus materiale plastice aflate într-un depozit în aer liber, focul manifestându-se pe circa 3.000 de metri pătraţi.

'În incendiu au fost distruse trei mori de măcinat deşeurile reciclabile, un motostivuitor, două circulare, mobilă şi materiale de construcţii, în timp ce pereţii şi acoperişurile a trei hale au fost deteriorate. În operaţiunile de stingere au fost implicate zece echipaje de pompieri, în total peste 50 de angajaţi ISU de la Detaşamentele Orăştie, Deva şi Hunedoara precum şi de la gărzile de intervenţie Orăştioara şi Geoagiu', a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

Focul a fost observat cu întârziere luni seara, la faţa locului deplasându-se iniţial trei maşini de intervenţie. Deoarece incendiul se manifesta violent, conducerea ISU Hunedoara a luat decizia de a suplimenta efectivele mobilizate la faţa locului, astfel că în sprijinul primelor echipaje au mai venit cinci maşini de intervenţie. Incendiul a fost localizat după o oră, după care pompierii au acţionat pentru stingerea focului şi anihilarea surselor ce ar fi putut duce la reapariţia acestuia.

Potrivit pompierilor militari, nu au fost semnalate victime.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită în zilele următoare. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1075 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012268 (s)