News Flash:

Incendiul de la Mihailesti: Procurorii ii vor audia pe soferul TIR-ului si pe administratorul firmei

10 Iunie 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie mihailesti
Doi procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau fac cercetari la locul incendiului de la Mihailesti, a declarat pentru AGERPRES prim-adjunctul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau, procuror Gabriela Vajaiac. Acestia ii vor audia pe soferul TIR-ului si pe administratorul firmei. 
'Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau s-a sesizat din oficiu si a deschis dosar penal pentru infractiunile de distrugere din culpa si neluarea masurilor de securitate, doi procurori efectueaza cercetari la locul faptei, iar acestia vor audia soferul TIR-ului si administratorul firmei', a mai afirmat prim-adjunctul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau. 
Potrivit sursei citate, este foarte important ca nu s-au produs victime, pagubele urmand sa fie evaluate ulterior. 
La Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau s-a constituit un dosar avand ca obiect explozia produsa vineri, pe DN 2, in zona localitatii Mihailesti, anunta un comunicat transmis AGERPRES de catre biroul de informare al PICCJ. 
"Cercetarile sunt efectuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere din culpa (art. 255 din Codul penal) si neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca (art. 349 din Codul penal)", precizeaza sursa citata. 
60 de pompieri, cu opt autospeciale de apa si spuma si doua ambulante SMURD au stins vineri un incendiu produs pe DN 2, in zona comunei Mihailesti, la un TIR incarcat cu aproximativ 800 butelii tip GPL. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006267 (s)