News Flash:

Incendiu puternic in judetul Timis. Primariei Pietroasa a fost distrusa de flacari

3 Februarie 2020
587 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu

Incendiu puternic, in noaptea de duminica spre luni, la cladirea primariei din localitatea timiseana Pietroasa. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flacarile extinse pe o suprafata de aproximativ 250 de metri patrati.

Incendiul a fost anuntat in dispeceratul ISU Banat in cursul noptii de duminica spre luni, in jurul orei 3.50. Cei de la ISU Banat au trimis la fata locului trei autospeciale de stingere si apa cu spuma, o autospeciala de lucru la inaltime, un echipaj SMURD, doua autospeciale de serviciu si 17 pompieri.

„Incendiul se manifesta violent la acoperisul primariei pe o suprafata de aproximativ 250 mp si la o incapere din cadrul acestea, precum si la acoperisul anexei unde se afla centrala termica si magazia de lemne. Au fost evacuate partial o parte din bunurile primariei, impreuna cu alte documente. Incendiul este lichidat, in aceste momente se intervine pentru inlaturarea efectelor negative. In urma evenimentului nu au fost inregistrate victime”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Specialistii fac acum cercetari pentru a stabili cauza probabila a incendiului.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007244 (s)