News Flash:

Incendiu provocat la o pensiune de langa municipiul Arad. 16 clienti au fost evacuati

17 Iulie 2016
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu anvelope
O persoana a fost ranita, duminica dimineata, in padurea Ceala de la marginea municipiului Arad, in timp ce iesea dintr-un restaurant-pensiune care a fost incendiat intentionat, in incendiu fiind distruse mai multe camere ale cladirii si 16 clienti fiind evacuati.
Incendiul a avut loc la un restaurant aflat in padurea Ceala de la marginea municipiului Arad, in zona podului ce duce catre zona Trei Insule, o cunoscuta zona de agrement de la marginea municipiului Arad. In pensiune se aflau 16 persoane, una fiind ranita in timp ce iesea din cladire. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, politisti si medici.
Incendiul a fost stins duminica dimineata dupa circa patru ore de interventie.
"Incendiul s-a produs la un restaurant-pensiune, in zona de agrement a municipiului Arad. Detasamentul Arad a intervenit cu doua autospeciale de stingere - una de capacitate medie, una de capacitate marita, o autospeciala de salvare si lucru la inaltimi, o autospeciala de tip SMURD, o autospeciala transport motopompa si cu sprijinul a doua autospeciale de la Serviciul Judetean de Ambulanta. In locatie se aflau 16 persoane care s-au autoevacuat, in timpul autoevacuarii, una dintre persoane a suferit traumatisme la picior si la coloana, fiind preluata de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta. In momentul sosirii fortelor de interventie, incendiul se manifesta violent la splatorie, propagat la o parte dintre camere. Dupa aproximativ 3,5 ore - 4 ore de interventie, incendiul a fost lichidat. Au ars bunurile din spalatorie, toate bunurile din doua camere si s-a degradat mobilierul din alte patru camere. De asemenea, au fost degradate usi si geamuri. Ca urmare a cercetarii la fata locului ca si cauza probabila s-a stabilit folosirea cu intentie a surselor de aprindere in vedere producerii incendiului", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, capitan George Plesca.
Politistii continua cercetarile in acest caz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1084 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)