News Flash:

INCENDIU la un hotel situat pe malul barajului Vidraru - VIDEO

23 Decembrie 2015
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu ferma
Un incendiu a izbucnit, marti seara, la acoperisul si mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judetul Arges. Focul s-a extins pe o suprafata de peste 500 de metri patrati, zece echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului, o angajata a unitatii hoteliere fiind dusa la spital dupa ce s-a intoxicat cu fum.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, la peste patru ore de la izbucnirea incendiului de la hotelul Posada, situat pe malul lacului Vidraru, flacarile ard pe o suprafata de peste 500 de metri patrati la mansarda din lemn si la acoperisul constructiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Zeci de pompieri intervin cu zece autospeciale cu apa si spuma, un camion cu motopompe, doua autoscari si o ambulanta SMURD, insa actiunea de stingere a incendiului este una dificila, pe de o parte din cauza zonei greu accesibile, iar pe de alta parte din cauza lipsei sursei de apa, au declarat sursele citate.
In timpul interventiei, paramedicii de la SMURD au preluat si au transportat la spital o angajata a hotelului, in varsta de 27 de ani, care s-a intoxicat cu fum.
Nicio alta persoana nu a fost ranita.
Pana la ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Hotelul Posada, situat pe Transfagarasan, pe malul lacului Vidraru, la aproximativ 200 de metri de lacul de acumulare, a fost deschis in anul 2010. Constructia are mai multe etaje si include peste 50 de camere, cu peste 110 locuri.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005905 (s)