News Flash:

Incendiu la Circul Globus! Mai multe animale au pierit in flacari, intre care si doi tigri

12 Ianuarie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
foc la circ
Un incendiu a izbucnit, joi, la o cladire din Soseaua Petricani in care se aflau mai multe animale, 11 dintre acestea, printre care si doi tigri, nemaiputand fi salvate, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Potrivit unor informatii, animalele erau de la Circul Globus.
09:39 Reprezentantii Circului Globus, la al caror spatiu a izbucnit un incendiu joi dimineata in urma caruia au murit 11 animale, au declarat ca poarta negocieri cu Gradina Zoologica din Capitala pentru a putea muta animalele salvate, care erau retrase din activitate.
Purtatorul de cuvant al Circului Globus, Cornelia Popescu, a declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca spatiul in care a izbucnit incendiul apartine circului, iar animalele care se aflau acolo erau retrase din activitate. Acesea se aflau sub observatia a patru ingrijitori si mai multi paznici, care au si sunat la numarul unic de urgente 112 in momentul in care au vazut flacarile.
"Facem toate demersurile pentru a putea lua animalele care au ramas in viata pentru ca nu pot fi tinute in acel spatiu. Suntem in discutii cu cei de la Gradina Zoologica pentru acest lucru", a declarat purtatorul de cuvant al Circului Globus, Cornelia Popescu, care a precizat ca, in cazul in care aceasta solutie nu se finalizeaza, animalele vor fi mutate in alte spatii detinute de Circul Globus.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)