News Flash:

Incendiu izbucnit intr-un bloc din Timisoara, de la o tigara uitata aprinsa

16 Octombrie 2016
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
pompier calarasi
Alarma de incendiu, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un bloc din Calea Buziasului. Pompierii au fost trimisi in zona, dupa ce un incendiu a izbucnit la etajul al treilea al imobilului. Totul, spun pompierii, din cauza unei tigari lasata aprinsa pe hol. Zeci de persoane au fost evacuate.
Alarma s-a dat in jurul orei 1 noaptea. Pompierii au fost trimisi sa intervina la blocul cu numarul 34 din Calea Buziasului din Timisoara. Imobilul s-a umplut de fum, iar in momentul in care au ajuns salvatorii incendiul se manifesta la etajul al treilea. In zona au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD, un ofiter si 13 subofiteri, scrie tion.ro.
„La sosirea echipajelor la locul interventiei s-au gasit doua canapele depozitate pe holul blocului, la etajul 3, care au ars, de la acestea fiind afectate si cablurile electrice si contoarele de gaz aflate in apropierea focarului. In urma incendiului a rezultat foarte mult fum, o persoana suferind o intoxicatie usoara cu fum, dar care a refuzat transportul la spital. Au fost evacuati 28 de adulti si 3 copii. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind fumatul in spatii neamenajate, incendiul izbucnind, cel mai probabil, de la o tigara aprinsa, in zona fiind gasite mai multe resturi de tigari. Pe aceasta cale, reamintim faptul ca fumatul in spatiile publice neamenajate in acest scop este interzis, fiind sanctionat de legislatia in vigoare, iar in urma incendiilor de acest fel pot rezulta pagube materiale importante si chiar pierderi de vieti omenesti”, transmit reprezentantii ISU Banat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005526 (s)