News Flash:

INCENDIU intr-un mall din Arad. Zeci de persoane au fost evacuate

13 Iunie 2017
926 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu3
Zeci de persoane care se aflau luni seara intr-un centru comercial din Arad au parasit cladirea, fiind evacuate pe scara de incendiu din cauza unui incendiu care a cuprins o hota din zona cu produse de mancare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Fumul produs de incendiul izbucnit la hota a declansat, initial, alarma la parcarea de la etajul doi al mall-ului, iar ulterior, la 112 s-a anuntat fum intr-o sala de cinema a Cinema City din interiorul Mall-ului.
„Complexul comercial este evacuat, se fac cercetari pentru stabilirea cauzei incendiului si pentru cautarea altor surse de incendiu sau focarelor ascunse. S-a semnalat prezenta unui incendiu la etajul 2 in parcare. Ulterior, un nou apelant a sunat si a anuntat un miros puternic de fum intr-una dintre salile cinematografului", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, capitan George Plesca.
La fata locului au ajuns doua autospeciale de stingere, o autospeciala de cautare-salvare si o autospeciala SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006576 (s)