News Flash:

INCENDIU DEVASTATOR in sudul Californiei! Cel putin 82.000 de persoane au fost evacuate

17 August 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
incendii california
Autoritatile din sudul statului american California au decretat evacuarea a 82,000 de oameni, dupa ce un puternic incendiu a izbucnit intr-o zona montana si s-a raspandit rapid pe o suprafata de 6,070 hectare de teren, scrie Reuters online.
Oficialii locali au declarat ca aproximativ 700 de pompieri s-au luptat pentru a controla incendiul din zona numita Pasul Cajon, acesta fiind cel mai recent dintr-o serie de incendii care au parjolit peste 121,000 de hectare de teren in vestul Statelor Unite.
Asa-numitul incendiu Bluecut, care a izbucnit in apropiere de autostrada Interstate 15, principala sosea care face legatura intre Las Vegas si Los Angeles, a dus la inchiderea partiala a autostrazii.
Incendiul a determinat autoritatile sa treaca la evacuarea locuitorilor comunitatii Wrightwood, aflata la aproximativ 120 de kilometri est de Los Angeles, a declarat Lynne Tolmachoff, un oficial al Departamentului de Silvicultura din California (Cal Fire).
In total, aproximativ 82.000 de persoane au primit ordin sa-si paraseasca locuintele in fata flacarilor care au distrus un numar necunoscut de cladiri, a mai precizat oficialul.
Guvernatorul statului California, Jerry Brown, a decretat stare de urgenta in comitatul San Bernardino din cauza incendiului Bluecut, fapt ce permite agentiilor statale sa vina in sprijinul autoritatilor locale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004748 (s)