News Flash:

Incendiu de mare amploare produs intr-un cartier din Arad

21 Septembrie 2016
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu restaurant
Un incendiu de mare amploare s-a produs luni seara la un atelier de dezmembrari autovehicule situat pe strada Bogdan Voevod, din cartierul Gai al municipiului Arad, fumul dens si flacarile inalte de 10- 15 metri putand fi vazute de la mare distanta. 
"Incendiul se manifesta cu degajari mari de fum si flacara deschisa, flacarile de inaltime de circa 10-15 metri fiind vizibile de la mare distanta, chiar de la plecarea autospecialelor din unitate de la aproximativ 5- 6 kilometri", a declarat marti, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca. 
Potrivit sursei citate, pentru stingerea incendiului a intervenit Detasamentul Arad al ISU, cu patru autospeciale de stingere cu apa si spuma, doi ofiteri si zece subofiteri. Ulterior, data fiind amploarea incendiului, fortele de interventie au fost suplimentate cu inca doua autospeciale de stingere, plus Grupa Operativa a ISU Arad. 
La sosirea fortelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat la intreaga constructie, cu posibilitati de propagare la restul camioanelor si camionetelor care se aflau in curtea depozitului, de asemenea, cu posibilitati de propagare la casele de locuit din vecinatate. 
"La patrunderea fortelor de interventie, in interiorul halei unde se executau dezmembrarile de autovehicule au fost gasite doua caroserii de autocamioane, anvelope, canistre cu uleiuri minerale. De asemenea, au fost gasite trei butelii explodate si o canistra de combustibil deschisa, lucru ce ar putea explica amploarea incendiului", a afirmat George Plesca. 
Totodata, pompierii militari au mai gasit in interiorul depozitului sapte butelii cu propilena si mai multe butelii de aragaz, precum si cateva canistre cu combustibil. Prezenta acestora ar fi putut pune in pericol viata servantilor, motiv pentru care a fost luata masura executarii stingerii incendiului de la o distanta mai mare si racirea buteliilor care au putut fi observate de catre servanti. 
"Incendiul a fost stins in circa doua ore si jumatate, dar pompierii au ramas pana tarziu in noapte la fata locului pentru a evita reaprinderea. In incendiu au ars doua masini, utilajele si hala de circa 30 de metri patrati. Reprezentantii ISU urmeaza sa stabileasca, in cursul zilei de marti, cauzele care au condus la producerea incendiului", a adaugat George Plesca. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005351 (s)