News Flash:

Incendii puternice de vegetatie in Insula Thassos. Zona este frecventata de turisti romani

11 Septembrie 2016
1829 Vizualizari | 0 Comentarii
incendii australia
Insula Thassos, zona frecventata de turistii romani, se confrunta cuincendii puternice de vegetatie. Este vorba de patru incendii separate, care au izbucnit sambata dimineata. Numerosi turisti se afla pe insula elena, iar printre acestia si multi romani, scrie Libertatea.
Incediul de vegetatie ar fi pornit din cauza temperaturilor ridicate. Anterior, presa elena a scris ca flacarile ar fi fost provocate de un fulger. Pe parcursul noptii de vineri spre sambata s-au produs furtuni insotite de fulgere. Vegetatia de pe insula este extrem de uscata si este posibil ca descarcarile electrice sa o fi aprins. Incendiile au izbuncit in districtele Prinos, Kazaviti, Kastro si Rachoni. Mai multe echipaje au intervenit cu autospeciale si elicoptere pentru a stinge flacarile. Totodata, autoritatile elene au trimis si autospeciale de pe partea continentala a Greciei pentru ca operatiunea sa se desfasoare cat mai rapid.

Incendiul a pornit la primele ore ale diminetii, insa s-a extins rapid. „Aproximativ jumatate de insula este acoperita de fum, insa nimeni nu este speriat inca. Incendiul este spre munte”, ne-a declarat un roman aflat in Thassos. Insula elena este o destinatie frecventata des de turisti romani. Printre cei care se afla acum pe Thassos se numara si Cabral si Andreea Ibacka. Acestia au mers cu rulota in Grecia, de care si-au agatat doua biciclete.

insula thassos frecventata turistii romani incendii puternice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005905 (s)