News Flash:

INCENDIAR! Un profesor din Faget acuzat de frauda la BAC rupe tacerea!

14 August 2015
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
liceu faget
Efectele BAC-ului de la Faget se simt inca. Dupa ce au fost eliminati 143 de elevi, iar noua profesori s-au trezit cu contractul de munca desfacut disciplinar, acum vin si dezvaluirile din spatele ”scenei”. Majoritatea sunt sub imperiul anonimatului. Un al doilea profesor eliminat, din cei 9, isi spune povestea…

Profesorul spune ca cei care alcatuiau comisia de la liceu le-au spus sa nu streseze elevii, iar sanctiunile nu au fost la fel pentru toti profesorii implicati in examen la Liceul „Traian Vuia” din Faget, desi faptele, spune acest profesor sub anonimat, au fost aceleasi.
„Regret ca dupa ani de studii si perfectionari, pentru a fi un profesor competent si constiincios, fara sa mai am sanctiuni in trecut, in toti anii mei de cadru didactic am obtinut calificativul FB, dupa mult stres prin examene, unde nu am fost favorizat sa copiez, am invatat… Imi plang de mila acum…. Dupa ce ca NU am vrut sa merg la supravegheat, am fost trecut pe o lista pe care nu mi-a dat-o nimeni sa o semnez (a semnat-o directorul, probabil, sau secretara …) despre comisia de la bacalaureat nu a mai spus nimeni nimic. Am declarat ca NU s-a facut instructajul corespunzator, luni, in prima zi cand am ajuns eu, instructajul era inceput deja…. Miercuri s-a facut asa printre randuri… iar vineri doar verbal, adica nu a mai citit nimeni nimic…. ori daca eu personal nu am mai fost in comisia de supraveghere de la bacalaureat niciodata stiam 100% ce trebuie sa fac? Nu, nu stiam…. dar comisia a tinut sa specifice de cateva ori: ,,Aveti grija cum va comportati! Copiii sunt painea noastra, noi de aici traim, de aici mancam, deci: nu-i stresati, nu-i stresati, nu-i stresati… Atentie! Sa nu atragem atentia ISJ-ului (Inspectoratului Scolar Judetean) asupra noastra!” Sa nu mai spun ca nu si-a facut aparitia in sali sau pe coridoare deloc, decat atunci cand au pus stampila pe coltul lucrarii si atat!!! … Ori daca isi doreau un examen impecabil circulau ca furnicile pe holuri… Nu ne-a spus nimeni cum sa ii asezam pe elevi in banci, ne-au spus sa nu avem alte activitati in sala, apoi comisia de disciplina ne-a intrebat: De ce nu ati citit fisa de atributii in sala? In sala…?!?!?! Parca nu avem voie sa avem alte preocupari, hotarati-va! Instructajul pentru ce mai e?! Nu vreti sa recunoasteti ca incompetenta a plecat din comisie ?! De ce?”, se intreaba acest profesor, care face parte dintre cei noua care s-au trezit cu contractul de munca desfacut disciplinar. Pe tion.ro afla mai multe detalii despre acest caz.

bac- faget profesorul liceu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006624 (s)