News Flash:

INCENDIAR! El este barbatul care a devirginat-o pe Valentina Pelinel, chiar in birou. Frumoasa blonda avea doar 16 ani!

15 Decembrie 2016
2963 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel sexy
In palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi barbati super-cunoscuti, bogati si care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu si a fost politician, iar celalalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care il va face tata de baiat. Totusi, prima iubire este cea mai importanta si nu se uita.
Click! l-a descoperit pe barbatul care a facut-o femeie pe frumoasa blondina, pe cand ea avea 16 ani si jumatate. Se numeste Dorin Dragan, a cunoscut-o pe Valentina in aeroport si i-a fost impresar in America.
Click!: Ati fost primul ei iubit. De ce v-ati despartit?
Dorin Dragan: Am fost primul ei iubit. Era mica, pe-atunci avea 16 ani jumate.  Relatia a durat aproape 3 ani si jumatate. Intre timp am cunoscut-o pe sotia mea. A fost o decizie grea acum 15 ani, cand a trebuit sa aleg intre sotie si Valentina. Vali era si putin rea, insa nu as vrea sa spun chiar toate secretele din cateva motive importante. Probabil le voi spune pe toate intr-o carte. Dar toate la timpul lor, nu vreau sa complic lucrurile, mai ales ca avem niste prieteni comuni cu foarte mare influenta.
Acum multi ani, intr-o revista, Valentina a dat un interviu deocheat in care vorbea despre o partida amoroasa.
Da, m-a facut sa rad cand a povestit cum a facut sex cu mine pe biroul meu si ca ii venea sa sara pe geam. Acel interviu a fost preluat si tradus prin cateva ziare, dar mai tare a fost cel in care spunea ca eram sarac-lipit.
Si asa era?  
Nu. Ea era mai mica decat mine si nu intelegea cum se fac banii. Se cheltuiau repede, intr-adevar. Cui nu-i place luxul?! Pot sa spun ca si ea a fost generoasa cu mine cand imi era mai greu.
Cititi tot interviul realizat in urma cu mai mult timp pe click.ro.

Galerie Foto

iubit_pelinel
valentinei pelinel cristi boureanu borcea click dorin dragan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006335 (s)