News Flash:

Incendiar! Anca Serea, filmata in timp ce intretinea relatii intime cu Adi Sina! Totul a fost facut public

31 August 2017
2569 Vizualizari | 0 Comentarii
anca serea

Anca Serea este una dintre cele mai admirate femei din România, deşi are cinci copii. Ceea ce nu ştie multă lume este că există filmări intime cu bruneta care ar putea ajunge oricând publice.


Fosta prezentatoare TV a fost filmată în dormitor de soţul ei. Chiar Adi Sîna a dezvăluit detaliul intim într-o emisiune TV, iar Anca Serea a rămas surprinsă de mărturia soţului ei.

 

“Avem un canal de Youtube unde o filmez pe soţia mea, uneori chiar şi în dormitor. Filmez cam tot ce se întamplă la noi acasă (…) Eu filmez, mai filmează şi Anca”, a declarat Adi Sînă la TV.

Cei doi ar trebui să aibă mare grijă în legătură cu ce se întâmplă cu filmarea. Nu de alta, dar acum, că ştie toată lumea, curioşii s-ar putea să facă tot posibilul să intre în posesia materialului.


Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

 


anca serea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006646 (s)