News Flash:

Inca un ministru, retras din Cabinetul Ciolos: Premierul desemnat anunta pe Facebook ca renunta la propunerea Cristinei Guseth pentru Ministerul Justitiei

17 Noiembrie 2015
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
guseth
Premierul desemnat Dacian Ciolos anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a hotarat sa retraga propunerea Cristinei Guseth pentru portofoliul Justitiei, "pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern".
"Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu", a scris Ciolos pe contul sau de Facebook.
El a precizat ca dimineata va inainta conducerii Parlamentului o noua propunere pentru acest minister.
Aceasta este a doua propunere de ministru retrasa de premierul desemnat. Duminica, la cateva ore dupa prezentarea listei Cabinetului, Andrei Baciu a fost retras de pe lista ministrilor, in locul sau fiind propus, pentru portofoliul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu.
Dacian Ciolos a facut anuntul privind retragerea propunerii de la Justitie printr-o postare aparuta luni noapte, la ora 01:30, pe pagina sa de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004378 (s)