News Flash:

Inaugurarea lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva ar putea fi amanata

18 Februarie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada timis lugoj2
Comisia care a verificat la inceputul lunii februarie cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva a descoperit multe probleme, ceea ce pare sa fi justificat amanarea deschiderii circulatiei rutiere. Ramane de vazut in cat timp se pot repara aceste deficiente .
Raportul intocmit de comisia care a vizitat la inceputul lunii februarie lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva arata ca, de fapt, constructia pe cei 15 kilometri de autostrada nu ar fi fost finalizata, arata un document publicat pe forumul peundemerg.ro. Asa cum am anuntat deja, pe acest lot s-au descoperit probleme cu scurgerile apei pluviale, dar si cu mai multe podete. Oamenii s-au plans ca nu mai au cum sa ajunga cu utilajele pe terenurile lor agricole exact din acest motiv, scrie tion.ro.
Revenind la raport, pe lista problemelor descoperite au fost incluse: necesitatea finalizarii unor santuri laterale, finalizarea racordurilor la santurile cu podete, finalizarea imbracamintilor cu pamant vegetal a taluzurilor, lipsa gardurilor pe 1,2 kilometri si instalarea gardului pe stalpi temporari pe 7,5 kilometri, amenajarea scurgerii apelor, racordarea unor podete la drumurile existente, terminarea lucrarilor de instalare a tubulaturii de colectare a apelor la gurile de scurgere. De asemenea, la nodul rutier de la Margina trebuia finalizata montarea indicatoarelor rutiere, realizarea umpluturilor cu pamant, finalizarea montarii de parapete rutiere, lucrari legate de scurgerea apelor, chiar si necesitatea finalizarii imbracamintii rutiere pe o distanta de 60 de metri la acest lot.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)