News Flash:

In saptamana de "Scoala Altfel", elevii vor putea cumpara bilete de tren la jumatate de pret

11 Martie 2016
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
CFR pune la dispozitia elevilor, in perioada 18 – 22 aprilie, calatorii cu trenul la preturi reduse chiar si cu 50%, pentru toti cei care fac parte din programul educational "Scoala Altfel", anunta intr-un comunicat de presa, CFR.
Potrivit unui comunicat, in cadrul saptamanii de "Soala Altfel", care in acest an va fi in perioada 18-22 aprilie, elevii cu varsta de pana la zece ani beneficiaza de reduceri de 50% la trenurile InterRegio si Regio, atat la clasa intai cat si la clasa a doua, spre orice destinatie din Romania. "Copiii mai mici de cinci ani pot calatori gratuit fara loc separat", mai transmite CFR.
"Reducerile pentru elevi de pana la zece ani se cumuleaza cu reducerea pentru cumpararea cu anticipatie, cu reducerea de fidelitate (pentru calatoria cu mai multe trenuri) si cu reducerea de 5% pentru biletele cumparate online. Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de invatamant sau prin inspectoratele scolare, li se acorda o reducere de 50% la trenurile InterRegio si Regio, clasa a doua. De reducere beneficiaza inclusiv personalul insotitor (o persoana la zece copii)", se mai spune in acelasi comunicat.
CFR vine si cu o recomandare pentru pasionatii de trenuri care ar putea vizita: Muzeul CFR din Bucuresti, Muzeul locomotivelor de la Dej, Muzeul locomotivelor cu abur de la Resita, Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu, expozitia „Mic Muzeu CFR” din gara Bistrita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005137 (s)