News Flash:

In ce perioada a lunii e cel mai indicat sa faceti sex? Afla aici

29 Martie 2016
2622 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Exista o perioada a lunii in care dimensiunile clitorisului se maresc cu 20%, devenind si mai sensibil la atingere? Acesta perioada este considerata cea mai potrivita pentru a face sex, caci placerea va fi exponential mai mare.
Cercetatorii italieni au studiat 24 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, folosind un echipament special cu ultrasunet, pentru a lua masuratori exacte ale clitorisului in fiecare din cele 28 de zile ale ciclului menstrual. Cercetatorii arata ca in jurul celei de 14-a zi a ciclului menstrual clitorisul se mareste cu pana la 20%, devenind astfel foarte receptiv la orice atingere.
Ei au constatat ca in a 14-a zi a ciclului, clitorisul femeii se umfla, marindu-si dimensiunea cu 15-20%. Mai mult de atat, artera clitoridiana se largeste, motiv pentru care sangele circula cu o mai mare usurinta irigand mai bine zona atat de sensibila la atingere. In cazul unui ciclu menstrual regulat, tot in ziua a 14-a are loc si ovulatia, motiv pentru care este recomandat sa va protejati in timpul actului sexual, daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Daca aveti, totusi, planuri de a deveni mamica, atunci bucurati-va de moment fara nicio restrictie!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006039 (s)