News Flash:

In ce conditii este dispus sa demisioneze premierul Tudose

12 Octombrie 2017
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose
Comitetul Executiv al PSD se reuneste joi, pentru a cauta o solutie la criza care a lovit atat partidul, cat si Executivul.

Potrivit Adrianei Dutulescu, sefa sectiei Politic a Antenei 3, premierul Mihai Tudose este pregatit sa demisioneze, in anumite conditii

”Premierul si-a pus demisia de masa, inca de dupa emisiunea ta (Sinteza Zilei, editia de luni - n.r.), cand a aruncat in aer PSD. Mihai Tudose joaca cu demisia pe masa. La sedinta CEx premierul le va spune colegilor de partid ca, daca nu reuseste sa schimbe ministrii despre care a spus ca au probleme si pe altii care raspund mai degraba in fata sefului de partid, domnia sa va demisiona. Au fost negocieri atat intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, cat si intre Liviu Dragnea si sefii judeteni, dar si Mihai Tudose si baronii locali. Fiecare tabara isi face o strategie”.

PSD se afla intr-o situatie delicata, dupa ce datele mai multor sondaje de opinie au aratat ca incredere romanilor in Guvern s-a prabusit. Premierul Mihai Tudose (poreclit Drona) doreste remanierea unor ministri, fiind decis sa demisioneze in cazul in care demersul sau se va izbi de opozitia lui Liviu Dragnea si/sau a partidului. Premierul Mihai Tudose a recunoscut ca a primit indicatii de la Bruxelles pentru a schimba ministrii penali. El intelege cele doua doamne ministru din punct de vedere personal, dar ordinul de la Bruxelles trebuie respectat. De asemenea, putem banui ca tot el respecta si ordinele venite din partea Serviciilor. 

comitetul executiv psd adrianei dutulescu politic mihai tudose guvern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005051 (s)