News Flash:

In ansamblul mixt OPENVILLE au inceput lucrarile la parcarea supraetajata, cu peste 900 de locuri

27 Aprilie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
Parcare supraetajata

* prima parcare supraetajată din Timişoara * şase niveluri * 4.050 de locuri de parcare în întregul ansamblu * investiţie în valoare de 11 milioane de euro

 

În ansamblul mixt Openville, dezvoltat de compania IULIUS, au început lucrările de construcţie a primei parcări supraetajate din Timişoara. Situată în imediata vecinătate a Iulius Mall, în laterala dinspre Calea Sever Bocu, parcarea va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din ţară.

 

Investiţia companiei IULIUS este estimată la valoarea de 11 milioane de euro, parcarea urmând a fi finalizată în toamnă. Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 mp, noul parcaj va fi configurat pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje. O pasarelă pietonală va conecta parcarea de Iulius Mall, facilitând, astfel, accesul clienţilor direct în interiorul mall-ului.

 

Parcarea supraetajată va fi dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Totodată, va beneficia de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

 

Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall, cu cele din parcarea supraetajată, precum şi cu cele care urmează a fi amenajate, în ansamblul Openville vor fi disponibile, în total, aproximativ 4.050 de spaţii de garare.

 

Din dorința de a menține condițiile optime oferite clienților Iulius Mall Timișoara și în concordanță cu preocuparea față de protejarea mediului înconjurător, șantierul parcării va fi delimitat cu arbori speciali folosiţi la realizarea „perdelelor” verzi, cu rolul de a bara emisiile de praf și de a oferi protecție fonică.

 

Despre Openville Timişoara

 

Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro. Acesta va fi primul proiect mixt din vestul ţării, care va reprezenta polul birourilor din întreaga regiune şi o destinaţie de lifestyle completă.

 

Cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României va include şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili, 60.000 mp adiţionali de retail, peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007321 (s)